Széchenyi 2020

A Sajtóközleményt a "Tovább" gombra kattintva olvashatja el.

Elérhetőségek

Szombathelyi Állatkórház

Cím: 9700 Szombathely,
Bartók Béla Krt. 9/b
Telefon:
+36-94-310-034
E-mail:
info@allatkorhaz.com


Bemutatkozás


A Szombathelyi Állatkórház hétköznap, hétvégén és ünnepnap egyaránt fogadja a kisállatokat és gazdáikat. Állatkórházunk Vas megye legnagyobb és legjobban felszerelt állatorvosi létesítménye. Betegeink nagyobb része Vas megyéből érkezik, de kifejezetten sok páciensünk van a Nyugat-Dunántúli régióból, Győr-Sopron, Zala és Veszprém megyéből.

A 300 m²- en elhelyezkedő három vizsgáló helyiség, egy dupla kezelő, egy kétasztalos műtő, laboratórium, valamint külön műszeres szoba, kiegészülve váróval, recepcióval, kórteremmel tökéletes helyszínt biztosítanak a gyógyításhoz.

Az állatorvosi rendelő és kórházi rész mellett állatgyógyszertárés kutyakozmetika is várja a kis kedvenceket és minden állatbarátot.

Állatorvosaink, asszisztenseink és  kutyakozmetikusaink igyekszenek mindent megtenni a lehető legmagasabb szintű ellátásért. Munkatársaink folyamatos szakmai fejlődését szakirányú másoddiplomák megszerzése, specializáció, kongresszusokon, továbbképzéseken való rendszeres részvétel biztosítja. Publikációink nagy száma, rendszeres nyomtatott sajtós, televíziós és rádiós megjelenéseink is jelzik, mennyire fontosnak tartjuk a felvilágosító tevékenységet.

Felszereltségünk országos összehasonlításban is kivételes. Az eszközparkot folyamatosan fejlesztjük, ehhez többször is sikerült pályázati támogatást nyerni. Profi ultrahang berendezés, video-endoszkóp, magas frekvenciás röntgen, számítógépes EKG és vérvizsgáló labor automaták műszerparkunk legfontosabb darabjai.

A szakmai tudáshoz és a tárgyi feltételekhez barátságos légkör, a munkatársak odafigyelése és gondoskodása párosul, hogy a kis kedvencek és gazdáik minden körülmények között jól érezzék magukat.
Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Állatkórház - Magyar